Om byrån

Den lilla byrån med de stora uppdragen

Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Malmö på Kalendegatan 25, i det s.k. Flensburgska Magasinet. Sädesmagasinet uppfördes i mitten av 1800-talet av spannmålshandlaren Mathias Flensburg och är idag en av Malmös äldre bevarade historiska byggnader.

Vi är en modern och mindre advokatbyrå vilket skapar en stark gemenskap och ett fantastiskt samarbete.

Vårt team består av personer med olika kompetenser och bakgrund. Vi är seniora jurister och många har erfarenhet från domstol, stora advokatbyråer eller från år som bolagsjurist. Kanske just därför har vi fått förtroendet att arbeta med både mindre ägarledda företag men också stora börsnoterade multinationella koncerner.

Inget uppdrag är för stort för oss! Vi är tillgängliga och tar oss alltid tid att leverera oavsett storlek och komplexitet på uppdraget.

SISTA Test Oresundadvokat Headers 162 (1)

Vi löser dina problem

Oavsett vilket affärsmässigt problem du stöter på i din vardag hjälper vi dig att lösa det. Med vår samlade erfarenhet och kompetens av företagande och juridik vågar vi påstå att vi kan tillhandahålla den bästa lösningen för att utveckla och skydda ditt företag.

Vi ger alltid konkreta råd och föreslår fungerande juridiska lösningar. Detta kräver att vi ser runt hörnet och ligger steget före bland annat genom att följa det som händer i din verksamhet och i övrigt i omvärlden. Vi är helt enkelt juridiska problemlösare.

Kontaktvägarna mellan klienter och våra jurister är korta och vi är alltid pålästa, insatta och högst närvarande i uppdragen. Du får även via oss tillgång till ett globalt nätverk av juridiska ombud för att lösa problem i alla delar av världen.

Om du vill veta mer eller vad det innebär att jobba med oss är du välkommen att kontakta någon av våra medarbetare

Kontorsbild 3 (1)


Mer om oss